GRATIS BEZORGING IN NL | Wij verzenden weer wereldwijd!
studio material cupboards

Handgemaakt...

Wat betekent handgemaakt precies? Als een van onze items gelabeld is als ‘handgemaakt’ kan het de volgende dingen betekenen:

👉🏼 We hebben het item helemaal zelf gemaakt met basis material (meestal gold filled of sterling zilver). Het item is gemaakt door te hameren, buigen, vijlen, vormen… Voorbeelden hiervan zijn onze Wave ring, Spiral ring, Wrist Ribbon armband, Curved Staple oorbellen etc.


👉🏼 We gebruiken allerlei soorten delen en kraaltjes en maken het item van deze bestaande delen (kettingen, sluitingen, hangers, plaatjes)… Voorbeelden zijn onze Parallel Universe armbanden, Little Charlotte kettingen Petit Precious kettingen, Shooting Blancs oorbellen etc.


👉🏼 Een andere term is met de hand afgewerkt. Dit betekent dat het item bijna af bij ons binnen komt. Wij veranderen het item dan een klein beetje door bijvoorbeeld te hameren. Voorbeelden hiervan zijn de Hammered Fine Stacker ringen, Hammered Pearly Stacker ringen etc.


Items die niet handgemaakt of met de hand afgewerkt zijn krijgen geen label. Deze items hebben wij zo ingekocht en verkopen wij direct aan je zonder dat wij ze aanpassen.

WAAROM?

👉🏼 Het materiaal dat wij vooral gebruiken is gold filled, een duurzaam materiaal met een dikke 14kt goudlaag. MAAR, dit materiaal is moeilijk om te solderen. In plaats van jaren te oefenen waardoor het item duurder wordt en misschien niet van de beste kwaliteit, laten we dit over aan de professionals!

← Oudere Post Nieuwe Post →Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden