gratis verzending in NL | in jan en feb worden orders wekelijks op woensdagen verstuurd

RUILEN & RETOURNEREN

Niet blij met je aankoop? Is het niet de goede maat of lengte?

Wij willen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Als dit niet zo is, laat het ons binnen 45 dagen na ontvangst van je bestelling weten.

Vul je BESTELNUMMER en verzoek om RUILEN of RETOURNEREN hieronder in. We sturen je dan zo snel mogelijk een bericht met instructies. We hebben geen full-time team voor het verwerken van bestellingen en berichten, dus het kan een paar dagen duren voor je iets van ons hoort... Bedankt voor je geduld!

Sommige gepersonaliseerde of 14kt gouden items kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Dit staat duidelijk op de productpagina. Deze kunnen alleen geretourneerd worden als ze beschadigd of defect zijn aangekomen.

De retourkosten zijn voor de klant. Met uitzondering van het retourneren van items die defect of beschadigd aangekomen zijn.

Alleen de betaalde prijs van de items wordt aan de klant uitgekeerd na een verzoek om retourneren, niet de eventuele verzendkosten. Met uitzondering van het retourneren van items die defect of beschadigd waren bij aankomst bij de klant.

Ruilingen en retouren worden alleen geaccepteerd als de items in goede staat, ongedragen en in de originele sieradendoosjes bij ons aankomen.

Bedankt!

Het BonBon Team