GRATIS BEZORGING IN NL | AFHALEN NU OOK MOGELIJK! (wo-za)

RUILEN & RETOURNEREN


Niet blij met je aankoop? Is het niet de goede maat of lengte?

Wij willen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Als dit niet zo is, laat het ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten.

Vul je BESTELLINGSNUMMER en verzoek om RUILEN of RETOURNEREN in, in het formulier hieronder. Wij sturen je zo snel mogelijk een bericht met instructies voor het ruilen of retourneren. Wij hebben geen team dat zich full-time bezig houdt met het verwerken van bestellingen. Het kan dus een paar dagen duren. Bedankt voor je geduld!

Sommige gepersonaliseerde of 14kt gouden items kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Dit staat duidelijk op de productpagina. Deze kunnen enkel geretourneerd worden indien  deze beschadigd of defect zijn bij aankomst.

De retourkosten zijn voor de klant. Met uitzondering van het retourneren van items die defect waren bij aankomst.

Enkel de prijs van de items worden aan de klant terugbetaald, niet de verzendkosten. Met uitzondering van het retourneren van items die defect waren bij aankomst.

Ruilingen en retouren worden alleen geaccepteerd als de items in goede staat, ongedragen en in de originele sieradendoosjes bij ons aankomen.

Bedankt!

Het BonBon Team